RAW Stones

Bij RAW Stones maken wij onze producten met de hand. Dit maakt ons merk herkenbaar en extra begeerlijk.

Een handgemaakt meubelstuk, een fraai schilderij, een prachtige bouwstijl…….. je herkent er de passie en liefde voor detail van een vakman in. Ook RAW Stones worden op ambachtelijke wijze vervaardigd, hierdoor zijn onze vloeren niet perfect, maar perfect door kleine imperfecties. Dit onderstreept de kenmerkende charme van een handgemaakt product.
Onze klanten begrijpen dit, zij ervaren dagelijks de unieke, warme sfeer én het prettige gebruik van onze producten die zij niet alleen binnen, maar inmiddels ook buiten toepassen. Onze interieur – en exterieurlijn sluiten prachtig op elkaar aan en brengen een unieke sfeer, die een aangename rust uitstraalt.

Wij zien het als een voorrecht dat wij in deze tijd een geliefd, ambachtelijk product als RAW Stones mogen maken. Een bijzonder merk dat door velen wordt omarmd.


Wat maak RAW Stones zo uniek?

De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten. 

Bovendien zijn RAW Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. Dankzij een minimale vloerdikte is ook het gebruik van vloerverwarming mogelijk. De samenstelling van RAW Stones geleidt de warmte uitstekend.


Onze stenen 

RAW Stones Interior zijn leverbaar in de types Abbey’s, Terpstra’s, Waaltjes, Triple en Trapist.
En voor buiten hebben we de Abbey Exterior.


ABBEY - RAW STONES

€ 132,95 per m2


ABBEY XXL - RAW STONES 

€ 132,95 per m2


TERPSTRA - RAW STONES

€ 132,95 per m2


WAALTJES - RAW STONES 

€ 132,95 per m2


TRIPLE - RAW STONES 

€ 132,95 per m2


TRAPIST - RAW STONES 

€ 132,95 per m2


ABBEY EXTERIOR - RAW STONES 

€ 143,95 per m2


SPECIALS - RAW STONES

€ 132,95 p/S